Máte rádi Pardubice a milujete originální pokrmy? Pak si nenechte ujít fotografickou výstavu v Mázhausu spojenou s prodejem nové kuchařky!
Závěrem roku 2021, ale i začátkem roku 2022 nalákáme všechny milovníky gastronomie. V Mázhausu jsme v prosinci 2021 pokřtili unikátní kuchařku „Pardubice na talíři“, která je plná surovin typických nejen pro Pardubice, ale i pardubický region. Kuchařka zde zůstává v prodeji i v novém roce!
Věděli jste, že se několik producentů místních surovin pyšní unikátní certifikací a značkou Kraj Pernštejnů? Ten nese hrdě historický odkaz Viléma II. z Pernštejna. Kuchařka plná fenomenálních receptů vznikla pod taktovkou úspěšné foodblogerky Svatavy Vaškové – Coolinářky.
Na kuchařce aktivně spolupracovalo Turistické informační centrum Pardubice, p.o., které s celým nápadem přišlo.
Těšte se na nádherné food fotografie hotových receptů právě z nové kuchařky.
Celý projekt je zahrnutý do oslav k 500. výročí úmrtí Viléma z Pernštejna "500 let renesance ve Východních Čechách". Snímky pokrmů budou v Mázhausu k vidění od konce listopadu 2021 až do konce ledna 2022.
Těšíme se na Vaši návštěvu.